Kundhistorier

Anna hade svåra ryggsmärtor efter en ridolycka – blev hjälpt av ActiPatch.

Hej!

Jag har på grund av en ridolycka en ryggkota som är nedpressad och även ett diskbråck på en annan ryggkota. På grund av smärtan från kotorna har jag ätit värktabletter dagligen i många år och även sovit dåligt på nätterna – har bara kunnat ligga på vänster sida. Jag har nog provat det mesta i smärtlindring men inget som jag blivit hjälpt av. Träffade på Camilla som berättade om ActiPatch och jag tänkte ”Varför inte?!”; så jag provade en för ryggsmärta. I ärlighetens namn trodde jag inte ett dugg på denna manick… Döm om min förvåning då jag redan efter nån timme kände en förbättring, slumpen tänkte jag, den kan ju inte funka. Jag gick och la mig och vaknade på mage! Jag hade sovit hela natten! Det är nog den största förändringen, att jag kan sova på nätterna.

Jag har slutat ta värktabletter dagligen, men kan behöva det ibland ändå. Jag kan varmt rekommendera att prova på ActiPatch – den har hjälpt mig otroligt mycket!

Anna Hörnell, 47 år, Frösön

Hej!

Janne heter jag och är 55 år och väldigt aktiv, springer, åker skidor, både utför och på tvären, spelar golf (hcp 6,8).

För ett år sedan fick jag väldigt ont i höger axel och trodde som vanligt att det går väl över. Men icke, det blev värre och värre och till slut fick jag upp armen max 90 grader. Gick till läkare, konstaterade frozen shoulder, kalkaxel, fick medicin och rådet att ta cortison om det ej hjälpte. Medicinen hjälpte ej och cortisonspruta ville jag ej ta.

I det läget hörde jag talas om ActiPatch och givetvis blev jag nyfiken och provade.

Idag 4 veckor efter jag satte på Actipatchen på axeln kan jag sträcka ut och upp armen som vanligt – helt otroligt!!!

Janne Lindroth, 55 år

Janne fick Frozen Shoulder – blev frisk med ActiPatch.
Roland Björkman, med dr, leg.sjuksköt, fil.kand.

Jag är 65 år och körde omkull med motorcykeln på en lerfläck i somras. Fick då en högersidig axelskada som jag till en början nonchalerade. Uppfattade skadan som en muskel- och ledbandssträckning/stukning som borde läka efter några dagar/veckor. Dessvärre blev smärtbesvären bara sämre och jag tog en veckas behandling med antiflogistika (Voltaren). Blev då bättre och kunde sova utan behöva vända mig och “palla upp” med extra kuddar. Men när jag slutade tablettbehandlingen återkom besvären som jag försökte leva med. Räddningen kom när jag på Seniormässan fick vetskap om Actipatchen och beställde en förpackning. Blev inom några dagar smärtfri, vilket var mycket överraskande eftersom jag haft besvären i cirka 6 månader. Har därefter varit besvärsfri.

Vid en senare tennisarm (epikondylit) med klassisk punktformig smärta över muskel-/senfästet på armbågen startade jag behandling med AP. Även då blev jag nästan över natten fri från besvären. Har inte haft några biverkningar/bieffekter av behandlingen, vilket ju är enastående med en sådan effektiv behandling. Har dock använt “hudvänlig” häfta för att sätta fast AP:n istället för de medsända plåstren som jag upplevde som svårhanterbara.

Roland Björkman, med dr, leg.sjuksköt, fil.kand.