Fredrik Samuelsson, 7-faldig mästare i tiokamp

Fredrik Samuelsson, 7-faldig mästare i tiokamp, är en av dem som har upplevt fördelarna med Actipatch.

Actipatch har visat sig vara en game changer för personer som lider av reumatism och andra smärtsamma tillstånd. Produkten är både enkel att använda och bärbar, vilket gör den till ett perfekt val för personer som vill fortsätta leva ett aktivt liv utan smärta eller begränsningar. Fredrik Samuelsson, en 7-faldig mästare i tiokamp, är en av dem som har upplevt fördelarna med denna produkt.

Fredrik har upplevt hur smärtsamt och svårt det kan vara att upprätthålla en aktiv livsstil med reumatism. Men tack vare Actipatch har han kunnat hantera sina smärtor på ett bättre sätt och fortsätta med att tävla på en hög nivå.

”ActiPatch är en toppenprodukt för min reumatism jag diagnosticerats för. Elektropulseringen bidrar främst till att mina leder håller sig aktiva och påskyndar återhämtningen både fysiskt och mentalt inför nästa träningspass. Den blir användbar för mig hemma efter tuffa pass och vid smärta i framförallt leder samt senfästen.”

”Fördelen med produkten är att den är lätt att bära med sig i väskan. Den kommer således vara bra att ha med sig till tävlingar utomlands för min del. Utöver det självfallet den antiinflammatoriska effekten som är en viktig faktor med tanke på just min sjukdomsproblematik.”

Beställ Actipatch direkt från vår webbshop, eller någon av våra återförsäljare!

apoteket logga